Daktilidis Village Daktilidis Village Daktilidis Village Daktilidis Village

Το συγκρότημα Daktilidis Village βρίσκεται στο νοτιοανατολικό μέρος της Μυκόνου και δίπλα στις παραλίες του Καλαφάτη και της Αγίας Αννας,. Το κεντρικό οδικό δίκτυο προς τις περιοχές αυτές είναι σε άριστη κατάσταση και η πρόσβαση σας είναι εύκολη και γρήγορη. Υπάρχει τακτική επικοινωνία με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και η μετάβαση σας στις δυο κοντινές παραλίες μπορεί να γίνει απλά με τα πόδια.
Κάτω όμως από το ίδιο το συγκρότημα μας μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική παραλία που θα είναι μόνο για σας ! Κατεβαίνοντας μερικά σκαλάκια που ξεκινούν από τις κάτω εξωτερικές αυλές μας βρίσκεστε μέσα στη θάλασσα και στην μικρή αυτή παραλία που σίγουρα θα σας κερδίσει και θα σας χαλαρώσει.

Δείτε τον σχετικό χάρτη και τις πληροφορίες για τις παραλίες.


Πληροφορίες για την παραλία του Καλαφάτη και της Αγίας Αννας.
Στην παραλία του Καλαφάτη ανεμίζει η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ επί σειρά ετών. Χαρακτηριστικό της παραλίας είναι ότι υπάρχουν αρκετά δέντρα τα οποία προσφέρουν φυσική δροσιά και η παραλία είναι χωρισμένη στη μέση περίπου για τους λουόμενους και για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να απολαμβάνει κανείς αυτό που πραγματικά ζητάει.
Windsurfing διασκέδαση, χαλάρωση, όλα τα θαλάσσια σπορ, καλό φαγητό, η παραλία που συνδυάζει τα πάντα.
Μήκος παραλίας : ~ 550 μ.
Χώρος Στάθμευσης : Κατά μήκος της παραλίας και του κεντρικού δρόμου υπάρχει αρκετός χώρος για στάθμευση οχημάτων.


Παροχές Παραλίας
Γαλάζια Σημαία Ομπρέλες & Ξαπλώστρες Ναυαγοσώστης Μουσική Καφετέρια / Snack bar Bar Φαγητό Πρόσβαση αναπήρων Πρώτες Βοήθειες Καταδυτικό Κέντρο Θαλάσσια σπορ windsurfing Ιππασία Βόλεϊμπολ όχι κατοικίδια Χώρος Στάθμευσης


Αγία Αννα
Η Αγία Αννα είναι μια μικρότερη παραλία, στα δεξιά του Καλαφάτη, με ψιλή άμμο στην αρχή της. Θα βρείτε ξαπλώστρες και ομπρέλες, μικρό γήπεδο 'beach volley' κι ένα ξύλινο μαγαζάκι-stand με αναψυκτικά και αντηλιακά.
Την προτιμούν ιδιαίτερα εκείνοι που γνωρίζουν καλά το νησί και θέλουν την ησυχία τους.
Λιμάνι Μυκόνου Χρήσιμες πληροφορίες για το πώς θα φτάσετε στη Μύκονο

Με πλοίο από τον Πειραιά
Καθημερινά από τις 07:00 υπάρχουν επιβατηγά και οχηματαγωγά πλοία ή ταχύπλοα από το λιμάνι του Πειραιά που αναχωρούν για Μύκονο. Η Μύκονος απέχει 94 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του Πειραιά.
Η διαδρομή με το συμβατικό πλοίο είναι περίπου 5 ώρες και το συνηθέστερο δρομολόγιο είναι : Σύρο-Τήνο-Μύκονο. Η διαδρομή με ταχύπλοο είναι περίπου 3 ώρες με ποικιλία δρομολογίων. Τα ταχύπλοα επιστρέφουν αργά το απόγευμα στο Πειραιά και αναχωρούν και πάλι τις απογευματινές ώρες, 16:30-17:00.

Με πλοίο από Ραφήνα
Καθημερινά από τις 07:15 υπάρχουν επιβατηγά και οχηματαγωγά πλοία ή ταχύπλοα από το λιμάνι της Ραφήνας με κατεύθυνση τα νησιά Ανδρο, Τήνο και Μύκονο.
Τα μικρά ταχύπλοα μεταφοράς μόνο επιβατών και όχι οχημάτων εκτελούν δύο δρομολόγια την ημέρα κατά τους θερινούς μήνες και σε λιγότερο από 2,5 ώρες μπορείτε να φτάσετε στο παλαιό λιμάνι της Μυκόνου. Η Μύκονος απέχει 74 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Ραφήνας.

Με αεροπλάνο από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"
Υπάρχουν δύο ελληνικές αεροπορικές εταιρίες οι οποίες και εκτελούν καθημερινά αεροπορικά δρομολόγια προς το νησί της Μυκόνου. Κατά τους θερινούς μήνες τα δρομολόγια είναι πολύ τακτικά και το αεροδρόμιο της Μυκόνου δέχεται και μεγάλη πληθώρα πτήσεων εξωτερικού.
Στο αεροδρόμιο της Μυκόνου απέχει 4 χλμ από την Χώρα της Μυκόνου και υπάρχει αφετηρία ταξί έξω από το αεροδρόμιο.


Απαιτείται η έκδοση εισιτηρίων προκαταβολικά;
Συνήθως είναι απαραίτητη η έκδοση εισιτηρίων κυρίως τις περιόδους αιχμής, όπως το Πάσχα, τα σαββατοκύριακα και όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
Για όλες τις άλλες περιόδους, μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας στο λιμάνι.

Αρχική | Daktilidis Village | Διαμονή - Παροχές | Η τοποθεσία | Επικοινωνία |

Daktilidis Village
Τηλ.: +30 22890 71198
Κιν.: +30 6932.618096
FAX: +30 22890 71198
e-mail: info@daktilidis-village.gr
e-mail: daktilidisvillage@hotmail.com
webpage : www.daktilidis-village.gr
Site Powered by : www.e-mykonos.grwww.e-mykonos.gr